O nama

onama

Auto servis JUNIOR  je otvoren 2009. godine. Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogučili da i danas uspešno poslujemo. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike,  autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, centriranje trapa, popravku i održavanje auto klima.

Od 2009-me godine je servis proširen, pa danas na raspolaganju imamo ČETRI RADNA MESTA, kompletno opremljenih potrebnim alatom.

Za DVE DVOSTUBE AUTO DIZALICA,  posedujemo kompletnu tehničku dokumentaciju, a pregledom i ispitivanjem, prema Pravilniku o tehničkim normativima za dizalice  utvrđeno je da su na njima primenjene propisane mere i normativi.

Posedujemo savremenu  aparaturu za kompjutersko centriranje trapa.

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova.

Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za Vašu firmu (popusti za pojedine usluge, odloženo plaćanje i dr.)

U okviru servisa imamo nabavku i maloprodaju rezervnih delova za evropska vozila.