Auto delovi

Prodaja auto delova


Česta dilema naših klijenata, kada su auto delovi u pitanju, je da li koristiti isključivo originalne rezervne delove ili rizikovati sa drugim proizvođačima.


Mi svakako u asortimanu imamo i jedne i druge, ali bez prekoračenja određenog standarda, kada je kvalitet u pitanju. Rezervni delovi neproverenih (kineskih i turskih) proizvođača, ne spadaju u one koje toplo prepručujemo, pa ih u tom slučaju ugrađujemo samo na zahtev i odgovornost klijenata, kada ih sami obezbede.


Proizvođači koji imaju nešto nižu cenu, u odnosu na originalne, a predstavljaju adekvatnu zamenu, po našem mišljenju i iskustvu su:


-INA španeri, roleri i hidropodizači
-LUK kompleti kvačila, zamajci i hidraulični druk-lageri.
-BOSCH pumpe goriva, svećice, lambdasonde, protokomeri, grejači.
-BOSCH Ulošci dizni i metlice brisača.
-HUTCHISON zupčasti, klinasti i kanalni kaiševi, španeri, creva i gumi-metal delovi. Prva ugradnja u Citroen, Mercedes, VW, Audi i mnoge druge.
-BILSTEIN amortizeri.
-Delovi trapa i vešanja, kočioni program, gumi-metal program, španovanje, elektrika, hlađenje.
-Setovi kvačila, zamajci, korpe kvačila, lamele, isključni ležajavi kvačila, kpl setovi sa zamajcem, amortizeri.
-Disk pločice, paknovi, diskovi, setovi opruga za paknove, kočioni cilindri, cilindri kvačila, kočiona creva, kočione čeljusti, krajevi spona, aksijalni zglobovi, ramena, kugle, silen blokovi.

NAPOMENA: Na naše brojeve telefona, možete dobiti konkretne informacije o cenama pojedinih delova, potrebnih za Vaše vozilo.

+ 381 62 204 955

office@juniorauto.rs